Seduced by the Illusion

Seduced by the Illusion

Allemaal denken we vast wel eens: ‘goh, misschien moet ik vaker gaan sporten, of minder gaan eten…’ Vooral als we van die foto’s op internet tegen komen van mensen die een bepaald dieet of sportprogramma gevolgd hebben en dan hun ‘voor’ en ‘na’ foto’s tonen.
Tuurlijk weten we ook allemaal dat photoshop een hoop kan doen bij zulke foto’s. Toch betrap ik mezelf iedere keer weer op gedachten dat ik minder moet gaan eten of meer moet gaan sporten. Het artikel uit de link was wat dat betreft een eye-opener voor mij.

(Natuurlijk is het belangrijk om gezond te eten en genoeg te bewegen.)
Wat vinden jullie hier van? Wat vinden jullie van het huidige schoonheidsideaal waarbij super dun als aantrekkelijk wordt beschouwd?

Advertentie

2 gedachten over “Seduced by the Illusion

  1. Simpel daar heb ik helemaal niets mee; ben van mening dat mensen mooi zijn door wat ze uitstralen. Als iemand met 20 kilo overgewicht er gelukkig uitziet kan die persoon nog altijd mooi zijn. Dat gezegd hebbende ben ik nog altijd erg blij zelf nu flink afgevallen te zijn, maar dat komt vooral omdat ik me er echt beter door voel en dat dus ook weer uitstraal 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s