Long time no see

Het is alweer even geleden dat ik wat geschreven heb. De afgelopen dagen heb ik het heel druk gehad met school. Afgelopen maandag zijn de lessen weer begonnen. Donderdag heb ik mijn eerste mindfulness les gehad. Het was heel bijzonder om de oefeningen te doen. De oefeningen draaien erom dat je met je gedachten in het heden blijft en niet gaat piekeren om dingen die geweest zijn of nog gaan komen.

Naast school heb ik het ook nog heel druk gehad met sport. Maandag ben ik begonnen met INSANITY. Het is een work-out programma waarbij een jaar sport in twee maanden is gestopt. INSANITY gaat uit van Max Interval Fitnessprogram. Normale interval training gaat uit van drie minuten ‘normaal’ sporten en dan een halve minuut ‘intensief’ sporten. INSANITY draait dit om.
Deze week heb ik er al vijf van de zes work-outs op zitten.

Al met al een lange week dus.

Ten slotte heb ik eindelijk de reden voor mijn vermoeidheid. Ik ben bij een homeopathisch arts geweest en zij heeft ontdekt dat ik aantal stoffen in mijn lichaam te kort kom en dat ik daarnaast ook allergisch ben voor een heleboel voedingsproducten. Nou ja, ik weet niet of allergisch het juiste woord is, misschien is het eerder gevoelig. Dus nu mag ik geen tarwe, rijst, koffie, citrusvruchten, ei en koemelk meer. Ik vergeet er vast nog een paar… Oftewel, ik mag bijna niks meer eten van de dingen die ik zo lekker vind. Het vraagt van mij een hele andere manier om naar eten te kijken. Hoewel ik het wel moeilijk vind om die producten te vermijden, is het vast erg gezond. Waarschijnlijk mag ik over een aantal weken weer kijken of ik wat van die producten kan eten. Ach, nu maar hopen dat ik er meer energie van krijg!

Advertentie

6 gedachten over “Long time no see

  1. Oh wow, wat heftig allemaal! Lijkt me ook best moeilijk te combineren, die workouts en dan zo opletten met eten… wel fijn dat de homeopaat iets heeft gevonden, hopelijk werkt het!

    1. Jaa daar ben ik ook echt heel blij mee. Vanaf afgelopen vrijdag ben ik met de medicijnen begonnen en vanaf vandaag ben ik echt begonnen met het dieet.
      Tja, het combineren met de workouts is inderdaad lastig. Om eerlijk te zijn heb ik besloten om ook wat te gaan minderen met het sporten. Acht keer in de week was toch wat te veel… 🙂

      1. Woow acht keer… Ik vind twee keer per week al moeilijk vol te houden. Ik zou me nu sowieso niet al te druk maken om sport als ik jou was 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s