Knappe mannen top 10

Ik vond het tijd voor een ‘knappe mannen top 10’, zodat we ondanks het weer toch iets moois hebben om naar te kijken. (En het warm van te krijgen?)

Op 10:
Ty Pennington! Jullie kennen hem misschien wel van Extreme Home Make-over. Laat ik het zo zeggen: hij mag mijn huis wel verbouwen…
Image

 

Op 9:
Victor Valdes, keeper bij barcelona. (wat is dat met mannen op een bank…?)
Image

 

Op 8 komt:
Christian Bale, voor mij vooral bekend van de Batman films. Hot hot hot!
Image

 

Op 7:
Ben Affleck. Momenteel weer volop ter sprake op het internet vanwege de bekendmaking dat hij Batman gaat spelen in de nieuwe Superman film. (Wat heb ik toch met Batman?) Maar ik ken hem dan weer van films als Good Will Hunting en Pearl Harbor.
Image

Op 6:
Michael T. Weiss. Speelde mijn grote held Jarod in de tv serie The Pretender.
Image

Op 5: (woow we zijn al halverwege al dit mannelijk schoon…)
Ramin Karimloo! Ik zag hem als Phantom tijdens de opnames van de 25ste verjaardag van Phantom of the Opera. En zelfs met masker kon ik zien dat hij vreselijk knap is…
Image

 

Op 4:
(Hier komt de lange en ingewikkelde naam…) Jonathan Rhys Meyers:
Bekend van The Children of Huang Shi. Echt een prachtige film trouwens, een echte aanrader!
Image

 

Op 3: (het wordt nu echt spannend…)
Egbert Jan Weber! Deze hunk uit Moeder Ik Wil Bij de Revue ziet er niet alleen geweldig uit, hij kan ook nog eens mooi zingen!

Image

Op 2:
Hoe kan het ook anders: Gerard Butler!! Stiekem heb ik al een oogje op hem vanaf het moment dat hij in Phantom of the Opera speelde… ook al als Phantom… hmm… in de film 300 vond ik hem iets minder maar verder een pracht vent!
Image

Op nummer 1: (Tromgeroffel alstublieft!)
SHANE LYNCH! Hoe kon het ook anders dan dat deze Boyzone hunk op 1 zou eindigen…?
Volgens mij zou ik een post vol kunnen maken met alleen maar foto’s van Shano maar voor nu zal ik een hele mooie uitzoeken en degene die meer wil zien verwijs ik door naar: http://www.shane-lynch.tumblr.com

Image

Advertentie

9 gedachten over “Knappe mannen top 10

  1. Je bent iemand vergeten!!

    (Iemand had ooit op 1 een poppetje getekend, je weet wel, zo eentje bestaande uit een rondje, wat haar, vijf strepen en harkvingers, onder het motto: mijn vriend is natuurlijk de allerknapste maar daar ga ik geen foto van plaatsen dus bij dezen een goed gelijkende tekening :P)

  2. ” En zelfs met masker kon ik zien dat hij vreselijk knap is…” HIhi!
    Egbert Jan Weber is zooooo leuk!! Ik heb hem dus een keer geïnterviewd en dat was zo leuk. Ik werd bijna verliefd op ‘m. En toen mochten we nog met hem op de foto, maar die foto ben ik dus kwijt. 😦

  3. Haha, als je van Christian Bale en Jonathan Rhys Meyers houdt, dan MOET je Velvet Goldmine kijken, daar spelen ze allebei een hele grote rol (ook Ewan McGregor, ook niet verkeerd toch?) (En het is een heeele leuke film)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s