Boyzone!

Zoals jullie kunnen zien in het rechtermenu van mijn blog, is het Boyzone concert al over 13 dagen! Het is echt een vreemd en onwerkelijk idee dat ik over minder twee weken mijn favoriete band eindelijk in het écht zal zien!
Na het concert ga ik ook nog naar de afterparty, waar Shane Lynch (zanger van Boyzone) dj zal zijn en tijd zal vrij maken voor foto’s en meet en greets. Ik kan niet wachten! Ik hoop echt zo dat ik de kans krijg om met hem op de foto te gaan, gezien hij toch wel mijn idool is.
Afgelopen week heb ik de nieuwe cd van Boyzone ontvangen en hij is met de hand gesigneerd door alle vier de leden! Zo geweldig! Super gaaf!

Het album is erg goed, de muziek is heel mooi!

Wat ik wel merk nu is het nadeel van alle social media. Op facebook en instagram zie ik constant informatie, foto’s en filmpjes voorbij komen van mensen die al naar het concert zijn geweest… en eigenlijk wilde ik dat eigenlijk nog niet zien… maar ja… het verhoogt eigenlijk wel de voorpret moet ik toegeven. Aaaaah ik ben zo gespannen voor het concert… ik kan echt niet wachten!! Waarschijnlijk kan ik de week voor het concert niet meer slapen van enthousiasme…

Nog maar minder dan twee weken en dan ga ik met de boot naar Engeland samen met mijn lieve moeder om samen te gaan kerstshoppen en naar het concert te gaan.

Advertentie

2 gedachten over “Boyzone!

  1. Klinkt heel erg gaaf! Ja ik weet wat het is om eindelijk je grote idolen in het echt te zien. Heb het vorig jaar mogen ervaren en heb nog altijd een mega smile als ik aan die avond terug denk 😀 Hoop dat je er super van gaat genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s