Insanity

bron: http://inmovement.nl/wp-content/uploads/Insanity-Workout.jpg

Vanaf september ben ik dus bezig met Insanity. Een zeer intensief sportprogramma waar ik hier verder niet te veel over uit zal wijden. Ik vind het wel super leuk om te doen, alleen heb ik niet de tijd om het iedere dag te doen. Maar dat maakt mij niet uit, het gaat mij erom dat ik lekker kan sporten en aan mijn gezondheid werk hiermee.

Maar… nu heb ik dus een enkelblessure én een rugblessure… super balen. Ik had er al langer last van maar hoopte steeds dat het wel over zou gaan. Niet dus. Woensdag toch maar naar de fysio geweest en ik moet het nu rustig aan doen met sporten. Voorlopig neem ik met Insanity een pauze, zodat ik mijn energie in het paardrijden kan steken.
Ik baal er wel echt super veel van. Niet alleen omdat ik nu niet meer zoveel kan sporten als ik zou willen maar ook omdat het gewoon (vooral mijn rug) veel zeer doet. Gelukkig heb ik wel oefeningen van de fysio gekregen om mijn rug- en enkelspieren sterker te maken.
Hopelijk zal het me niet te moeilijk vallen om mijn ritme weer op te pakken als ik weer voluit kan en mag gaan…

Wat heb ik hier van geleerd? Niet wachten als je merkt dat je ergens last van krijgt… vooral niet als het je rug betreft… meteen naar de dokter/fysio gaan.

Advertentie

6 gedachten over “Insanity

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s