My life, an update!

Hee guys,
De afgelopen paar dagen even niks van me laten weten dus ik vond het tijd voor een grondige update!

Ik heb nieuwe sportschoenen en ik ben er super blij mee, ze zijn zo pretty! Nu nog hopen dat ik binnenkort weer mag sporten… ik mag morgen wel weer rustig aan gaan paardrijden, jeej!

Afbeelding

Ik heb afgelopen week ook mijn live cd van het Boyzone concert gekregen! Helaas niet van het concert waar ik zelf bij was, maar dat mag de pret niet drukken! Ook zit er een dvd bij van de vorige tour, waarvan ze de dvd nooit eerder hebben uitgebracht. Ik moet hem nog zien maar ik ben super benieuwd!

Afbeelding

Vandaag had ik de laatste lesdag van mijn Minor  ‘Tussen Gevoel en Verstand’, een minor gericht op verschillende interventies in de psychologische hulpverlening waaronder mindfulness.
Als reflectie opdracht ter afsluiting van het afgelopen half jaar moesten we een plaatje uitzoeken die voor ons iets over het afgelopen half jaar zei. Ik had onderstaande afbeelding van een kathedraal gekozen voor de rust die ik gevonden heb. (Al denk ik dat die rust tijdelijk is… hahaha ik voel de tentamenstress nu ook al) Dus echt kloppend is het niet… echt niet. Maar ik vond het plaatje wel mooi.

 

 

Afbeelding

 

Na school meteen door naar mijn toekomstige stageplaats om nog wat dingetjes door te spreken. Helaas mistte ik toen ik daar klaar was nét de bus waardoor ik een half uur in een bushokje moest wachten… gelukkig zat er wel een gezellig brugklasser naast me met wie ik een praatje kon aanknopen. Nadat de bus me naar het treinstation had gebracht, had mijn trein (uiteraard) vertraging, dus vond ik wel dat ik een lekker bekertje warme chocolade melk verdient had. Hij was belachelijk duur voor een bekertje warme melk met chocolademelk poeder maar hij smaakte niet verkeerd!

Afbeelding

Toen ik thuis kwam lag er een mooie enveloppe op de deurmat van Mostcutest.nl met mijn bestelde tapejes, luckystar papier, stickers en memoblaadjes.

Afbeelding

Dus, dat was de update wel zo’n beetje… Het gaat momenteel best redelijk met mijn rug- en enkelblessure, al vind ik dat een beetje eng om te zeggen… nu nog maar even mijn oefeningen doen en ondertussen Geordie Shore kijken. Jeej!

Hierbij nog een fotootje van Marie!

Afbeeldingt

Advertentie

5 gedachten over “My life, an update!

  1. Die minor klinkt super, ben dol op dat soort vakken……. dat is het enige wat ik nog van mijn deeltijdstudie mis 😉 En wat een lieve foto van je pluizebolletje ❤

    1. Haha thank you!
      De minor is helaas niet altijd even leuk… ik had eigenlijk wel wat meer onderwijs gewild. (Twee dagen in de week voor een voltijdsstudie is toch wat weinig. xD)
      Maar goed, we kunnen niet alles hebben en lekker veel vrij is ook wel eens lekker. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s