Sonneveld

Zo, ik ga er toch maar even voor zitten om een beschrijving te geven van mijn dagje theater.
Samen met mijn beste vriend, zijn ouders en zijn opa en oma gingen we naar de musical Sonneveld. Het theater was best klein en gevestigd in een kerk. Wat wel echt super mooi was. We zaten op de tweede rij en dankzij de kleine zaal zaten we echt super dicht bij het podium.

Het was een ontzettend mooie voorstelling. Er waren maar zes acteurs en het decor was ook klein en bescheiden gehouden, wat de voorstelling een heel intiem karakter gaf. Alle acteurs waren echt super getalenteerd en konden zo mooi zingen!
De show ging niet alleen over de liedjes die Wim Sonneveld gezongen heeft, maar ging ook over zijn leven en zijn relaties. Hij had twee relaties tegelijk met verschillende mannen. Dit kwam ook terug in de voorstelling. Eén van de twee mannen was een jonge kerel en hij was knap!! Het maakte het zitten op de tweede rij nog wat extra leuk!

Sonneveld werd gespeeld door Tony Neef. Een getalenteerde man die ook al stemmen heeft ingesproken bij verschillende animatiefilms. Denk aan: Pokémon (prof. Oak en pokédex), Hercules (Hercules) en Dinosaur (Aladar) en hij deed de nasynchronisatie van Professor Krinkel in Harry Potter (super cool!). Hij speelde super goed als Sonneveld! Zijn acteerwerk was super en zijn zang… wow zijn zang… Tijdens het laatste nummer, ‘Het Dorp’, stroomde de tranen over mijn wangen van ontroering. (Dat is het nummer dat je als laatste hoort in de clip die ik eerder geplaatst had.)

Voor degene die niet bekend zijn met zijn repertoire, de serie ‘Moeder, ik wil bij de revue’ is echt een aanrader en heeft nummers van Sonneveld. Het is echt een super leuke serie en de muziek is ook awesome. 😛

Advertentie

6 gedachten over “Sonneveld

  1. Klinkt idd bijzonder alleen al door de setting 😉 Ik weet niet direct of het iets voor mij zou zijn maar het is fijn te lezen dat je zo genoten hebt 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s