Ice Age Live!

Afbeelding
Bron afbeelding: http://www.stagetouring.com/IceAgeLive.jpg

Gisteren ben ik met vriendin M naar Ice Age Live geweest in Ahoy Rotterdam! En het was gaaf! Het was sowieso heel erg gezellig en de show was ook ontzettend leuk om te zien!
De show was gebaseerd op de films van Ice Age en alle bekende figuurtjes uit de film zaten dan ook in de show. En de kostuums waren mooi! Ze leken echt precies op de personages uit de film! Echt mooi gedaan.
De show was een combinatie tussen kunstschaatsen, acrobatiek, dans, Martial arts, ‘vliegtechniek’ en geweldig acteerwerk in de prachtige kostuums.

Ik vond het echt een prachtige show. Ik was vooral onder de indruk van aerial straps act. Dit is een act waarbij de acrobaat aan zijn polsen aan een soort elastieken hangt en allerlei capriolen uithaalt. Echt heel gaaf en mooi om te zien.

Helaas was de show maar twee dagen te zien in Nederland, maar ik heb wel een leuk filmpje gevonden dat ik graag met jullie wil delen.

Advertentie

4 gedachten over “Ice Age Live!

  1. Oh nice! Ziet er gaaf uit en klinkt ook heel gaaf zeg! Hihi ik heb toen alleen Ice Age 4 gezien weet je nog? Dankzij onze geweldige Veolia-columns 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s