Update

Even first things first. Waarom ik de laatste tijd niet zo veel blog als ik zou willen en ook niet zoveel reageer op jullie blogs als ik zou willen. Sinds 6 weken (of eigenlijk al 7, maar de week vakantie tel ik even niet mee) loop ik stage op een middelbare school als leerlingbegeleider. Ik vind het super leuk om te doen maar het is wel zwaar en als ik aan het einde van de dag thuis kom, ben ik vaak te moe om nog te bloggen. 
Als ochtendritueel heb ik echter wel dat ik al jullie blogjes even naloop en bij lees. Alleen tijd om te reageren heb ik vaak niet… dus vandaar. Maar ik lees wel nog!

Mijn enthousiasme werd even onderbroken toen ik mijn laptopplankje op een glas sap zette en alles onder zat… uchg.

Vandaag is het eigenlijk ook toeval dat ik er wel aan toe kom om wat te bloggen… dankzij de regen kan ik helaas niet paardrijden. Dus heb ik een middagje niks te doen. Dus een mooi momentje om weer even te bloggen.

Ondertussen ben ik ook druk aan het fitnessen geslagen. Twee keer in de week ben ik in de sportschool te vinden. Eén keer in de week met mijn vriend en één keer in de week met mijn lieve dinnetje L. Het is wel even anders dan Insanity, maar het is zoveel beter! Insanity was leuk, maar veel te zwaar voor me… dat geef ik nu naderhand toch wel toe.

Daarnaast zijn mijn vriend en ik ook nog druk op zoek naar een ander huisje. We hebben nu een hele leuke op het oog waar we als het goed is binnenkort mogen gaan kijken… maar dat durf ik nog niet te hard te zeggen want ik ben best een beetje bijgelovig.

En, alsof dat nog niet genoeg is… ik ben ook nog bezig met het organiseren van mijn verjaardagsfeest. Het wordt een sprookjes high-tea met mijn liefste vrienden. En de dag erna ga ik met wat vrienden naar de Efteling. Jeeej I loooooove Efteling!

 

Owja… over mijn doelen plan ga ik het maar even niet hebben omdat ik daar al te lang niet over nagedacht heb…

 

Advertentie

3 gedachten over “Update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s