Terug van weg geweest!

Hier ben ik weer!

Het heeft even geduurd. Langer dan ik zelf verwacht had… maar ik kan weer bloggen. Ik zal jullie eerste een een korte update geven over wat er allemaal gebeurd is.
Om te beginnen zijn mijn vriend en ik eindelijk verhuist. Dat is allemaal snel en goed verlopen. Alleen heb ik, op praktisch de laatste verhuis dag, mijn hoofd gestoten en zo een hersenschudding opgelopen. Dus in de weken erna heb ik voornamelijk op bed gelegen en heb ik eigenlijk niks kunnen doen… Ik heb zelfs mijn verjaardagsfeestje en bezoekje aan de Efteling moeten verzetten…

Uiteindelijk heb ik toch nog mijn verjaardag gevierd met mijn lieve vrienden. Wegens mijn hersenschudding moest ik overdag regelmatig even op bed liggen om uit te rusten maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een leuke verjaardag.

Nadat ik nog verder hersteld was mocht ik van de dokter toch nog mijn bezoekje aan de Efteling brengen. Ook hier gingen mijn lieve vrienden mee en het was een geweldige dag! Helemaal niet zo druk als we verwacht hadden dus we hebben ook alle leuke attracties kunnen doen.

Afbeelding

Ennnn… ik ben ook nog naar de Baseballs geweest met mijn schoonfamile. Het was leuk! De Baseballs zijn zo goed live! Na afloop heb ik zelfs een cd kunnen laten signeren en kon ik op de foto met ze! Super leuk. De foto die toen gemaakt is komt later, want die krijg ik nog doorgestuurd door een vriendin als het goed is.
Maar hier wel vast een leuk muziekje van de Baseballs!

Advertentie

2 gedachten over “Terug van weg geweest!

  1. Yay! Helaas heb ik het te druk gehad om nog veel terug te denken aan die leuke dag in de Efteling 😦 Maar dat doe ik nu dan. Het was leuk!! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s