Mini Tony Chocolonely review!

Vandaag ben ik ontzettend verwend door mijn liefste. Ik heb maar liefst 4 (!) Tony Chocolonely repen van hem gekregen.
Hmmmm omnomnom, heerlijk, eerlijke chocolade.Bij dit verwenkado zaten ook twee wat meer apartere smaken. Melk chocolade met noga en melk chocolade met karamel en zeezout. Over beide zal ik even kort vertellen wat ik ervan vond, want ik kon ze natuurlijk niet in de kast leggen zonder er van geproefd te hebben!

Melk chocolade met noga. Deze reep heeft natuurlijk de karakteristieke vorm van de TC repen, geen vierkante stukjes maar ongelijke stukjes, om de wereld van de cacao boeren te laten zien. Ik heb er een kleine stukje vanaf gebroken en geproefd en… het smaakte heerlijk! De melkchocolade is heerlijk vol van smaak en daarin zitten kleine, harde stukjes noga. Super lekker! Ik had eigenlijk verwacht en misschien ook wel gehoopt op zachte noga maar dit is ook super lekker! Het lijkt een beetje op een butterscotch reep, maar dan wat zachter van smaak en wat minder zoet.

Melk chocolade met karamel en zeezout. Deze reep… echt… don’t get me started! Hij is zooo lekker! Hemels. Er zitten harde stukjes karamel in en hele kleine stukjes zout. Het is echt een heerlijke combinatie. Als je de chocolade laat smelten op je tong dat houdt je ook echt kleine stukjes karamel en zeezout over… heel bijzonder maar super lekker!

Het zijn beide echte aanraders, ze zijn wat duurder dan andere chocolade repen maar ze zijn zo lekker en ook nog fairtrade!

Advertentie

3 gedachten over “Mini Tony Chocolonely review!

  1. Oehh vier repen! Heerlijk, tony’s is mijn lievelings chocolade! Die met karamel en zeezout heb ik nog niet gehad, lijkt me een bijzondere combi, maar ben wel heel benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s