Theorie examen

Disndagochtend.
De wekker gaat wat later dan normaal. Ik heb vandaag namelijk geen stage, maar ik heb een dagje vrij zodat ik mijn theorie examen kan maken. Vriendlief is nog thuis, hij gaat vandaag studeren dus hij begint wat later. Echt spraakzaam was het niet trouwens. Vriendlief was namelijk al druk bezig met studeren zodat hij voorbereidt was voor de lessen.
Hij was wel zo lief om mij naar het station te brengen. Ik moet namelijk met de trein naar Venlo-Blerick en vanaf daar nog een stuk lopen naar het CBR om mijn examen te maken.
De treinreis was prima verlopen, geeneens vertraging! Hoe vinden jullie die?
Ik had van te voren al de loop-route opgezocht, maar het mocht niet baten. Ik was natuurlijk al meteen vanaf het station de verkeerde kant opgelopen. Maar ik had geluk. Ik zag een lesauto staan waarin de instructeur met een leerling aan het praten was. Ik heb toen maar aan hem gevraagd hoe ik bij het CBR moest komen. En hoe aardig? Hij bood me een lift aan, dus ik hoefde ook niet meer te lopen. Super aardig!

Om 10:15 was ik bij het CBR. Veel te vroeg, natuurlijk, want ik ben altijd graag ergens te vroeg. Met de Flow in de hand heb ik de tijd doorgebracht. Toen het tijd was om naar het toetslokaal te gaan, werd ik erg zenuwachtig… wat nu als ik het niet zou halen? Ik had echt geen zin om weer de reis naar Blerick te maken!

Het examen begon en ik vond het best meevallen! Ik kreeg wel een stijve nek van het omhoog kijken naar het scherm. Na het examen moesten we nog even wachten op de uitslag, dus daar kwam de Flow weer uit de tas. Iedereen zat stilletjes te wachten op de uitslag en ik zat daar lekker mijn boekje te lezen. Daarna moesten we rij na rij naar voren komen. Toen ik aan de beurt was, werd ik gefeliciteerd door de mevrouw van het CBR. Ik was geslaagd!

Na de theorie meerdere keren door te lezen, 200 gevaarherkenningsfilmpjes gezien te hebben en 50 oefenexamens gemaakt te hebben, heb ik mijn theorie examen in één keer gehaald! Ik ben zo blij!

Advertentie

5 gedachten over “Theorie examen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s