Gelukkig Nieuwjaar!

Ook ik doe mee met het schrijven van een nieuwjaarsblog.
Het is sowieso al errug lang geleden dat ik voor het laatst een blog heb geschreven, dus het werd wel weer tijd.
Dit jaar heeft hoogte- en dieptepunten gekend, maar gelukkig waren het voornamelijk hoogtepunten.

Dit jaar hebben mijn vriend en ik eindelijk een nieuw huisje gevonden voor ons en onze twee katjes. We zijn van een oude boerderij waaraan van alles mankeerde naar een mooi huisje gegaan waaraan we zelf niets meer hoefde te doen maar waar we zo in konden trekken. Nét toen we klaar waren met verhuizen, stootte ik mijn hoofd tegen een balk op zolder en liep ik een hersenschudding op. Dusssss vervolgens ruim een week op bed moeten liggen waardoor mijn eigen verjaardagsfeestje niet door kon gaan… Gelukkig kon ik al snel een nieuwe datum prikken voor mijn feestje en kon er uiteindelijk maar een iemand niet bij zijn, dus dat viel mee. Eind goed al goed.

Dit jaar ben ik drie keer naar de Efteling geweest. En alle drie de keren waren geweldig! Eén keer was ik met mijn vrienden gegaan, één keer met mijn moeder en één keer met mijn vriend. Toen ik er met mijn vriend was hebben we meegedaan met de Q-music Santarun. Het was zo leuk! De Efteling was helemaal in wintersfeer en met ruim 2000 kerstmannen was het een gezellige boel! Helaas kon ik niet rennen maar moest ik wandelen in verband met het feit dat de dag ervoor mijn verstandskiezen waren verwijderd… Dat was wel een beetje jammer maar het mocht de pret niet drukken!

Dat was nog niet alles wat pretparken betreft, samen met mijn lieve vriendinnetje E ben ik ook nog vier dagen naar Disneyland geweest. Voorgaande jaren gingen we rond Halloween naar Walibiworld, maar dit jaar zijn we dus met Halloween naar Disneyland geweest. Het park was zo mooi versierd! Overal stonden pompoenen, spookbeelden en oranje versiersels. Er was zelfs een speciale parade en de Disney slechteriken waren natuurlijk ook aanwezig in het park.

Dit jaar heb ik weer mee gedaan met NaNoWriMo en is het mij gelukt om meer dan 50.000 woorden te schrijven in één maand tijd! Voorgaande jaren heb ik voornamelijk alleen en vanuit mijn eigen huis geschreven. Maar dit jaar ben ik samen met een lieve vriendin die ook mee deed naar een bijeenkomst geweest waar nog meer deelnemers naar toe kwamen. Het was ontzettend leuk en gezellig om eens andere deelnemers in het echt te ontmoeten! En wat een leuke mensen zijn het! Het was zelfs zo leuk dat we in december nog een keer bij elkaar zijn gekomen en vanaf januari gaan we weer op regelmatige basis bij elkaar komen om verder te werken aan onze verhalen.

Tenslotte heb ik ook nog heel veel tijd door kunnen brengen met mijn familie en vrienden en dat is toch wel heel erg belangrijk voor me. Ik hoop dat 2015 net zo’n mooi jaar mag worden!

Advertentie

4 gedachten over “Gelukkig Nieuwjaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s