Goede Voornemens

Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om goede voornemens op te stellen voor het nieuwe jaar, maar op de een of andere manier is het er toch van gekomen… Nou ja, eigenlijk heb ik maar één voornemen en verder nog een paar doelen waar ik dit jaar aan wil werken. Wat op zich ook wel weer een goed voornemen is…

Mijn goede voornemen voor 2015 is als volgt: Ik wil meer leven naar de tekst die ik op mijn arm heb laten tatoeëren. In februari zit hij er namelijk al twee jaar op. Hoewel ik me zeker heb ontwikkeld op dat vlak, ben ik nog niet zo ver als ik zou willen. Dus daar gaan we dit jaar mooi mee door.

‘I will learn to live before I die.’

Deze quote is afkomstig uit een nummer van mijn favoriete band, Gave it all Away van Boyzone.

Daarnaast wil ik dus nog wat doelen behalen:
– Mijn rijbewijs halen. In de zomer ben ik begonnen met mijn rijlessen en ik hoop komende jaar dan eindelijk dat papiertje te mogen halen!
– Mijn stage afronden met een voldoende. Wegens omstandigheden heb ik wat vertraging opgelopen waardoor ik een half jaar langer stage loop. Maar om eerlijk te zijn vind ik dat niet erg, want ik vind mijn stage erg leuk. Toch zal ik de stage ook af moeten ronden en ik hoop dat aan het einde van dit schooljaar met een voldoende te mogen doen.
– Het verhaal dat ik in november met NaNoWriMo heb geschreven herlezen, herschrijven, editten en hopelijk kunnen publiceren.
– En verder wil ik gewoon heel veel leuke dingen doen met mijn vrienden en familie!

Advertentie

3 gedachten over “Goede Voornemens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s