Relax dagje

Vandaag heb ik een heerlijk relaxte dag samen met mijn liefste. Het is alweer laatste dag van onze vakantie.

Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik pas om 12:00 uur mijn bed uit kwam. Oeps… Daarna hebben we lekker ontbeten met vers afgebakken scones, mijn favoriete broodjes. Zo heerlijk met roomboter en jam (bij gebrek aan clotted cream en lemon curd uiteraard).
De dag was eigenlijk natuurlijk al half voorbij, toen ik na het ontbijt met de kat op schoot op de bank kroop om TLC te kijken. Stiekem vind ik het best leuk om van die programma’s te kijken over extreme mensen, zoals hoarders, obsesive compusive cleaners en extreme hobbies… Dus met een marathon van Obsessive Compusive Cleaners zat ik vandaag goed.SAMSUNG

Maar ik het niet alleen maar op de bank gehangen hoor. Samen met mijn vriend hebben we de statiegeld flessen gesorteerd op winkel en in de auto gezet, het glas naar de glasbak gebracht en een stellingkastje op zolder gezet waar nu onze bordspelletjes in staan. Oh ja, en ik heb geknoeid kaarsvet opgeruimd. Ook heel belangrijk.

SAMSUNG

En ondertussen probeerde ik een blogpost te bedenken en een bijeenkomst voor de NaNo-groep waar ik in zit te plannen. Wat nog best lastig is want je moet rekening houden met allerlei mensen die allerlei verschillende dingen in het dagelijks leven doen. Sommige studeren, sommige werken, etc. Maar goed, vandaag hebben we nog geen datum kunnen vinden, we hebben ons meer bezig gehouden met de vraag hoe vaak we bij elkaar zullen komen, maar het gaat de goede kant op.

Stiekem vind ik de laatste vakantiedag ook altijd wel weer een zware dag… want aan het einde van de vakantie bedenk ik me nog zo veel dingen die ik had willen doen in mijn vrije tijd… Dat ik eigenlijk nog wel een vakantie wil. Begrijp me niet verkeerd, ik vind mijn stage echt heel erg leuk maar hebben we er niet allemaal moeite mee om op maandag weer te beginnen?
In februari loop ik al een jaar stage op mijn huidige stageplek. Dat is best wel lang… maar het voelt nog helemaal niet zo. En gelukkig maar want ik mag daar nog tot het einde van het schooljaar stage lopen.
Ik heb er al zo veel geleerd. En niet alleen op professioneel vlak maar ook op persoonlijk vlak en dat is fijn. Wat ik vooral denk mee te nemen uit deze stage is vertrouwen in mijn eigen kunnen als Toegepast Psycholoog.
Morgen gaan we weer aan de slag. Ik heb even in mijn agenda gekeken en die is nog redelijk leeg voor aankomende week maar ik weet zeker dat dat snel zal veranderen als ik morgen weer op mijn plek zit en daar heb ik zin in!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s