Long Time no See (Again…)

Hallo allen!
Dat is weer errug lang geleden. Ik zou kunnen zeggen dat ik het heel erg druk heb gehad en echt geen tijd had om te bloggen maar dat is niet waar. De waarheid is dat ik gewoon niet zo goed ben in bloggen, ik weet vaak gewoon niet waar ik over zou moeten schrijven.
Voor een deel komt dat ook omdat ik eerst regelmatig een link naar mijn blog op Facebook zetten. Niet dat er dan zoveel mensen op mijn blog keken, hoor. Maar het zorgde er wel voor dat ik niet alles erop durfde te zetten. Dus nu heb ik me voorgenomen om geen link naar mijn blog meer op Facebook te zetten. Ik denk niet dat veel van Facebook-vrienden uit zichzelf hier kijken, dus daar maak ik me niet zo’n zorgen over. (Mocht iemand zich nu gepasseerd voelen, let me know! Iedereen is welkom om mee te lezen.)

Maar goed, ik ga mijn best doen om weer wat regelmatiger iets te posten.
Laatst heb ik een heel leuk blog ontdekt en mede dankzij dat blog heb ik me voorgenomen om ook weer wat meer te bloggen.

Ik kan jullie wel vast vertellen dat ik een nieuwe hobby heb, Larpen! Waarover later meer, maar eerst zal ik jullie vast een foto laten zien die waarschijnlijk ook al laat zien wat het ongeveer is.

Larp!

Advertentie

2 gedachten over “Long Time no See (Again…)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s