Voornemens uit 2015

Begin 2015 heb ik een paar doelen opgesteld voor het jaar.
Nu is het 2016 (al een paar weken zelfs) en is het tijd om terug te blikken.

– Mijn rijbewijs halen. In de zomer ben ik begonnen met mijn rijlessen en ik hoop komende jaar dan eindelijk dat papiertje te mogen halen!
– Mijn stage afronden met een voldoende. Wegens omstandigheden heb ik wat vertraging opgelopen waardoor ik een half jaar langer stage loop. Maar om eerlijk te zijn vind ik dat niet erg, want ik vind mijn stage erg leuk. Toch zal ik de stage ook af moeten ronden en ik hoop dat aan het einde van dit schooljaar met een voldoende te mogen doen.
– Het verhaal dat ik in november met NaNoWriMo heb geschreven herlezen, herschrijven, editten en hopelijk kunnen publiceren.
– En verder wil ik gewoon heel veel leuke dingen doen met mijn vrienden en familie!

Nou, terugkijkend op mijn doelen kan ik zeggen dat ik ze allemaal heb gehaald! Jeej
Begin maart mocht ik eindelijk het kaartje in ontvangst nemen waarmee ik kan bewijzen dat ik de weg op mag. Het is zo fijn om mijn rijbewijs te halen! We wonen in een nogal klein dorpje en dan is het gewoon handig als je de auto even kan pakken als je ergens heen moet.

Het was nog even flink werken om mijn stage te halen maar het is gelukt! Ik heb er echt zoooo hard voor moeten werken maar uiteindelijk had ik een 7! Wegens een kleine miscommunicatie met de opleiding had ik een half jaar geen studie en in dat half jaar heb ik voor de HAN kunnen werken als acteur, een waardevolle ervaring als je het mij vraagt!

Het verhaal dat ik in 2014 tijdens Nanowrimo heb geschreven heb ik in 2015 opnieuw gelezen en delen ervan verbeterd en opnieuw geschreven. Daarbij heb ik ook nog feedback gekregen van een mede nano’er. En na maanden hard werken is het eindelijk klaar! De eerste exemplaren zijn zelfs al verkocht!

2015-12-01 16.40.57.jpg

Op de foto lijkt het alsof er rechts wat krasjes op de cover zitten maar dit is niet zo, dat lijkt alleen door de foto.
In 2015 heb ik trouwens ook nog regelmatig afgesproken met de super leuke dames van Nano-Nijmegen. Op een gegeven moment kwamen we zelfs bijna elke twee weken een keer samen! Zo gezellig! En we hebben zelfs nog een bijeenkomst gehad bij mij thuis waarbij we lekker in de tuin gezeten hebben.

En natuurlijk heb ik nog een boel leuke dingen gedaan met vrienden en familie. Waaronder dus de meiden van Nano. Elke bijeenkomst samen was ontzettend gezellig.
Ik ben naar een boel shows gegaan waaronder War Horse, Herman van Veen en Moeder, ik wil bij de Revue. Soms voel ik me toch wel erg verwend, hoor!
In 2015 heb ik zoveel leuke dingen gedaan dat ik ze ook echt niet allemaal hier kan opnoemen. Maar ik zal het als volgt samenvatten: 2015 was een mooi jaar!

 

 

Advertentie

2 gedachten over “Voornemens uit 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s