Weekoverzicht

Deze week was gelukkig een stuk leuker dan de vorige week!
Wat heb ik deze week allemaal gedaan en meegemaakt.

Maandag
In de middag had ik twee colleges op de HAN, twee nuttige, leerzame lessen. Een studiegenootje wist niet zeker of ze kon komen, maar gelukkig was ze er wel en dat was gezellig.
In de avond ging ik weer naar Zumba en ik kon het deze keer weer een stukje beter bijbenen dan de vorige keer. De komende week moet ik even kijken wanneer ik tijd heb voor Zumba, want er staat weer van alles op de planning voor mijn onderzoek.

Dinsdag
Niks bijzonders op dinsdag. Overdag heb ik aan mijn onderzoek gewerkt en flink gesport. Verder heb ik het in de avond lekker rustig aan gedaan.

Woensdag
Ook woensdag was niet heel erg boeiend eigenlijk.
In de middag heb ik weer gesport, buikspieroefeningen, armspieroefeningen en flink touwspringen.
In de avond hebben mijn lief en ik chinees gehaald want daar hadden we zin innnn! We hadden een keer een ander menu geprobeerd, normaal haalden we een maandmenu, nasi of bami met vier kleine bakjes met bijgerechten, 2 stokjes saté en 4 miniloempia’s. Veel te veel natuurlijk.
Deze keer hebben we nasi, met twee bijgerechtjes en 2 stokjes satéstokjes.
Het was een stuk minder dan wat we normaal hadden en dat was eigenlijk wel prettig. We hadden wel nog wat nasi en saus over, dus dat heb ik donderdag als lunch gegeten.
In de avond ben ik bij mijn beste vriend om samen nog wat aan onze kostuums te werken. Het was leuk en gezellig en ik heb hard gewerkt aan mijn Mad Hatter kostuum.

Donderdag
Mijn ontbijt was awesome! Twee geroosterde sneetjes brood. Eentje met kaas en eentje met suiker. Guilty pleasure!! Normaal eet ik altijd cruesli met yoghurt maar vandaag had ik dus zin in wat anders.
Overdag weer net zo gesport als woensdag en zoals eigenlijk altijd aan mijn onderzoek gewerkt.
Ow en ik heb mijn kledingkast opgeruimd via de Marie Kondo Methode. Het was best wel veel werk, maar de kast ziet er weer netjes uit.

Vrijdag
In de ochtend had ik een afspraak bij de organisatie waar ik mijn afstudeeronderzoek doe, we hebben mijn plan van aanpak door gesproken en ik heb nog wat vragen kunnen stellen voor mijn onderzoek. Nice!
In de middag, na het werken aan mijn onderzoek heb ik een lekker dutje gedaan.
’s Avonds kwam een goede vriendin logeren want zaterdag was een bijzondere dag.

Zaterdag
Jullie hebben er al over kunnen lezen, op zaterdag kreeg ik een nieuwe tattoo!
Maar in de ochtend kreeg ik verdrietig nieuws. Op vrijdagavond hoorde ik al dat de kat van mijn ouders ziek was en zaterdagochtend hoorde ik dat ze was overleden. Zo verdrietig. Ze was zo’n schatje. Toen ik nog thuis woonde hadden mijn ouders haar ook al en ze was altijd zo lief. Dus ik ga haar zeker missen.
In de middag was het tijd voor iets anders. Mijn nieuwe tattoo. Ik had er echt zin in, maar ik begon het toch wel een beetje spannend te vinden!
Maar toen ik eenmaal zat, was de spanning meteen weg. Ik vond het wel wat pijnlijker dan mijn vorige tattoo maar het was goed uit te houden.
En het resultaat mag er zijn!

Zondag
Vandaag ben ik bezig geweest met het huishouden. De was opruimen, de afwas, stoffen, badkamer en het toilet poetsen. In de ochtend nam ik me voor om te sporten, maar eigenlijk, eigenlijk vond ik het wel genoeg geweest. Deze week heb ik 5 keer gesport en volgens mij is dat meer dan genoeg. Een keer zumba, 2x de routine van woensdag, 1x buikspieren + wandelen en nog 1x fietsen.
Verder heb ik het lekker rustig aan gedaan en de serie Bomb Girls gekeken.
En nu wacht ik op de pizzaaa. Niet echt gezond eigenlijk… maar ach.

 

Hieronder de fot van mijn tattoo en een foto van lieve Marie!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s