Weekoverzicht

Het is weer zondag en dus weer tijd voor een weekoverzichtje.

Maandag:
Geen heel bijzondere dag. Ik ben niet veel uit huis geweest. Overdag heb ik vanuit huis aan mijn onderzoek gewerkt en een work-out gedaan. In de avond ben ik even naar mijn ouders geweest en daarna heb ik thuis Supersize vs. Superskiny gekeken, ik weet niet waarom maar ik vind dat wel een bijzonder programma om te kijken. Apart om te zien hoe eetgewoonten in mensen zo kunnen verschillen.

Dinsdag:
Dinsdag had ik echt de meest eh… bijzondere les van het jaar. We hebben een toren van ongekookte spaghetti moeten maken…
Verder ben ik in de ochtend nog naar Zumba geweest. Ik had verwacht dat de zumba lessen in de avond het drukst zouden zijn, maar in de ochtend zijn ze dus echt nog drukker. In de avond ben ik bij mijn ouders langs geweest want mijn vader was jarig. Dus we hebben lekker een stukje slagroomtaart gehad.

Woensdag:
Van woensdag is me niet heel veel bij gebleven, dus heb ik vast niet heel veel bijzonders gedaan…Weer wat aan mijn onderzoek gewerkt en thuis een work-out gedaan.

Donderdag:
Het was een keer tijd voor me-time, ik heb even een dagje niet aan mijn onderzoek gewerkt, ik had geen les, ik heb niet gesport. Ik heb lekker op de bank gehangen en het rustig aan gedaan. Heerlijk! Zulke dagen zou ik wel vaker willen.

Vrijdag:
Dit was een leuke dag, in de ochtend had ik nog een korte afspraak bij de organisatie waar ik mijn onderzoek doe en daarna ben ik naar mijn ouders gegaan. Zondag zouden we de verjaardag van mijn vader vieren met mijn broers dus er moesten een boel boodschappen gedaan worden. Mijn moeder en ik zijn nog even een kledingzaak ingelopen en vonden toevallig dezelfde spijkerbroek in onze maat in de uitverkoop! Zo leuk! Hij was afgeprijst van 60 naar 15 euro.

Zaterdag:
Zaterdagochtend was mijn laatste vaste werkdag bij de Albert Heijn. Voortaan ga ik op donderdagavond werken. Dat is wel fijn, dan heb ik mijn weekenden weer helemaal voor mezelf. En daarnaast werk ik sinds kort bij een showteam die historische shows met paarden geeft (waarover later meer) en die hebben vaak shows in het weekend. Dus dat zou ik sowieso minder kunne werken.
In de avond had ik een borrel bij het showteam. Ik had nog lang niet iedereen kunnen ontmoeten (en nog steeds niet), maar het was echt super gezellig!

Zondag:
Dat is vandaag! Vandaag vierde mijn vader dus zijn verjaardag voor de kids. Het was heel gezellig maar mijn moeder ik hebben wel lang in de keuken gestaan. We hebben de hele dag allemaal verschillende hapjes gemaakt en het was zoooo lekker! Maar nu ben ik wel best een beetje moe van al dat koken. Maar nu zit ik lekker op de bank en kan ik net nog een avondje rustig aan doen voor de nieuwe week weer begint!

katjes

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s