Weekoverzicht

Het is weer zondagggggg, dus er komt weer een weekoverzichtje aan!

Maandag:
Dit was een rottige dag. Het hoorcollege zou vervallen maar de docent zou er wel zijn om vragen te beantwoorden. Dus ik naar de han. Kom ik daar in de collegezaal, niemand. Naja, twee studenten die me ook nog eens wisten te vertellen dat de docent ziek was. Schijnbaar was dat om 11 uur in de ochtend nog wel op Scholar (onze digitale leeromgeving) gezet, maar ja daar had ik natuurlijk niet meer naar gekeken. Dus kon ik weer naar huis. Ik ben twee uur onderweg geweest om 5 minuten op de han te zijn… Maar ach in de trein heb ik wel lekker een boek kunnen lezen. En ik heb 10 kilometer gefietst.
s’ Avonds had ik lekker lasagne gegeten. Nomnom!

Dinsdag:
Dinsdag was super super leuk! Ik was met Esra naar de Efteling geweest en het was zo leuk! Het was errug rustig dus we konden overal vaak in. In de nieuwe achtbaan (Baron 1898) konden we zelfs blijven zitten voor nog een rondje! Bij de meeste attracties stonden geen rijden en konden we zo doorlopen. Gaaf!!
In het park zagen we de pauw van de Efteling, hij was uit een vogelvoerdingetje aan het eten en daarna ging hij zijn prachtige staart aan ons showen.
We hebben ook weer een flink eind gelopen. Zeker 10 kilometer. En ook heb ik weer 10 kilometer gefietst, gezond bezig!

2016-03-08 17.35.11IMG_20160309_135514

Woensdag:
Op woensdag ging ik weer naar de HAN, dit keer om te oefenen voor de perfomance toets (een gesprek voeren met een acteur).
We waren al snel klaar dus toen ben ik nog even achter de pc op school aan het werk geweest.
Daarna had ik afgesproken met een goede vriend om samen nog even de stad in te gaan.
Al snel kregen we wel wat trek dus zijn even bij Leonidas chocolade gaan halen. De bonbons waren zoooo heerlijk!
Toen we later in een tweedehandszaak waren kwamen we nog een andere goede vriend van ons tegen, hoe toevallig!
Het was heel gezellig samen en de tijd ging nogal snel voorbij dus voor we het wisten was het al etenstijd dus toen zijn we bij mijn favoriete restaurant Qke-leQ gaan eten.
Voor hun 15-jarige jubileum hadden ze een speciaal menu samengesteld. Drie gangen voor maar 15 euro. Het was vergeleken met hun normale menu wel wat minder speciaal, maar zoals al hun gerechten was het super lekker.
Als voorgerecht had ik een kaassoep, als hoofdgerecht een Black Angus burger en als nagerecht een strachiatella ijscoupe met gesuikerde pinda’s en slagroom.

IMG_20160310_154536IMG_20160310_211715

Donderdag:
Op donderdag heb ik gesport en in de avond moest ik werken. Ik had eigenlijk nog nooit op mijn huidige afdeling in de avond gewerkt, dus het was wel even wennen. Het is flink doorwerken dus ik ben benieuwd hoe het de komende week gaat.

Vrijdag:
In de ochtend was ik bij de organisatie waar ik mijn afstudeeronderzoek doe. Even een geprek met de opdrachtgever gevoerd en daarna nog wat andere mensen gesproken.
In de middag ben ik even bij mijn goede vriend langs geweest (dezelfde als waar ik woensdag mee in Nijmegen was) en hadden we samen een aflevering van Rupaul’s Dragrace gekeken onder het genot van heerlijke choco-kisses van de Jamin. Ze hebben ze in allerlei lekkere smaken, aardbei, melkchocolade, mokka… Omnomnom.
Voor het eten heb ik nog gesport en nog wat in het huishouden gedaan. En ’s avonds was het een heerlijk avondje voor mezelf.
2016-03-11 14.16.09

Zaterdag:
Een vrije dag! Zo lekker om een keer vrij te zijn op zaterdag! Al werd ik wel vrij vroeg wakker door de slagermuziek van de overburen. Dat was echt wel minder leuk. Hahaha.
Maar uiteindelijk viel ik toch nog in slaap voor een paar uurtjes. En toen ik opstond was het echt al schandalig laat (half 12), maar toen heb ik nog wat in huis gedaan en aan mijn studie gewerkt.
In de avond ging ik in Nijmegen naar het concert van het Noviomagum Wind Orchestra, waar mijn vriend bij zit. Het was een geweldig concert met Musical thema. Normaal spelen ze klassieke muziek, dus dit was een keertje wat anders.

Zondag:
Vandaag heb ik nog niet veel nuttigs gedaan. Weer even aan de studie gewerkt in de ochtend en daarna gesport.
In de middag kwam mijn schoonzusje op bezoek en in de avond komen mijn schoonbroer en zijn vriendin lekker eten. Mijn vriend maakt witlofschotel met ham en kaas. Zo lekker!

Dat was het wel weer voor deze week.
Ik wens jullie allemaal een fijne week toe voor de komende week.

Advertentie

2 gedachten over “Weekoverzicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s