Youtube

Oeps jongens het is weer lang geleden dat iets getypt hebt.
Maar ik heb het ook echt zoooooooooo druk gehad met mijn onderzoek. Echt gekkenwerk.
Dus vandaar dat bloggen er een beetje bij in geschoten is.

Tussen het werken aan mijn onderzoek door kijk ik wat filmpjes op YouTube. Bijvoorbeeld tijdens het tandenpoetsen. Om toch even wat afleiding te hebben en wat leuke dingetjes te zien.
Wat kijk ik zoal?
– Supersize vs. Superskinny, ik weet niet waarom maar ik vind het wel leuk om dit programma te kijken. Maar het is ook een programma wat ik op de achtergrond aanzet als ik bijvoorbeeld aan het bloggen ben, hahaha. Ik vind het gewoon bizar te zien welke eetgewoonten sommige mensen hebben…
OnneDi, geen programma maar een vlogger op YouTube. Ik zal een linkje naar haar account plaatsen. Dionne plaatst 3x in de week een video. Op zondag komt de weekvlog van de voorgaande week online, het lijkt misschien saai om te zien wat iemand in een week gedaan heeft, maar de manier waarop ze het filmt is heel leuk. Op dinsdag komt de ‘dinsdagvideo’, het onderwerp hiervan is wisselend. Soms een filmpje over ‘een doos vol’, waarbij ze bijvoorbeeld een doos vol japans snoep test, erg grappig altijd. Op vrijdag komt mijn favoriete filmpje van Dionne online, Leuk of Meuk. Hier test ze een product en geeft er een oordeel over. Deze producten wisselen van JML producten die je op tv ziet of speelgoed of iets totaal anders. Ik vind haar manier van doen erg leuk dus vandaar dat ik altijd graag haar filmpjes kijk.
Jessie Maya, deze vlogger volg ik nog niet zolang maar ik vind zijn filmpjes echt heel leuk. Jessie is transgender en zit in het proces om van een man een vrouw te worden. Het is heel mooi om te zien hoe hij er op een hele open manier over praat. Daarnaast is hij echt superrrrr goed met make-up en maakt hij leuke filmpjes waarin hij budgetproof make-up test.

 

Dus, dit is wat ik een beetje kijk op YouTube als ik even niks te doen heb of als ik even iets vrolijks wil kijken tijdens bijvoorbeeld het schoonmaken van de kattenbak.

Advertentie

2 gedachten over “Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s