Most Cutest

Vorige week heb een bestelling geplaatst bij de webshop MostCutest.
MostCutest is een grote, bekende webshop in Nederland die allerlei schattige Japanse spulletjes verkoopt.
Ik had al een aantal keer eerder bij ze besteld en het beviel steeds erg goed, dus vandaar dat ik nu ook wel uit keek naar mijn bestelling.
Ik had niet zoveel besteld dit keer, want het is allemaal niet goedkoop, wat ik ook wel begrijp want het moet natuurlijk allemaal uit Japan overkomen.
Ik heb eigenlijk maar twee dingen besteld, een schattig portemonneetje van Amuse in de vorm van een hamstertje en een pakje Pokémon sticks (koekjes).
2016-03-18 16.50.15

Binnen 24 uur was het pakketje besteld, ingepakt, verzonden en aangekomen, hoe cool!
Het hamstertje is zoooo super zacht en zat in een schattig zakje waarop staat: because I want to see your face with a smile.
Bij de bestelling zat ook nog een kaartje met een Alpaca erop en het woord Kawaii, wat schattig betekend in het Japans, en een stickertje met een drolletje met een gezichtje en de website van MostCutest.

Ik was erg benieuwd naar de koekjes, ze zijn niet echt super lekker maar ook niet vies ofzo. De koek smaakt een beetje als de koek van Amerikaanse Poptarts. Een soort biscuit, en daarom heen zit een soort glazuur of zo maar het is helemaal niet echt zoet. Het heeft eigenlijk niet heel veel smaak. Behalve als je het koekje in warme melk doopt, dan wordt het glazuur dus wel zoet. Een beetje vreemd…
Maar ach, ik heb weer eens nieuws geprobeerd en de verpakking is super leuk met allemaal Pickachu’s op het folie dat om de koekjes zit!

2016-03-18 16.51.39

Advertentie

2 gedachten over “Most Cutest

  1. Haha volgende keer weer macarons? 😉 Collega’s van mij brengen wel eens Chinese snoepjes mee, maar als je daar niet mee opgegroeid bent zijn die zooo gek. Hetzelfde zal vast gelden voor Japanse koekjes. Mensen hebben gewoon een totaal andere smaak in die verre landen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s