Weekoverzicht

Maandag:
In de middag had ik een super nuttige les, waarbij ik een goed idee kreeg hoe ik de data die ik in mijn observaties had verzameld kan ordenen. Fijn!
s’ Avonds had ik zumba, ik vind zumba echt heel leuk maar omdat ik het zo druk had gehad met school zat mijn hoofd te vol om de choreografieën bij te kunnen houden. Dat maakte met wel een beetje onzeker, ook over mijn uiterlijk… dus dat was wat minder leuk.

Dinsdag:
In de middag had ik afgesproken met mijn beste vriend om samen make-up in te kopen. Ik had eigenlijk nog nooit foundation gebruikt maar dat wilde ik wel gaan doen, dus dat stond boven aan mijn lijstje. Ik had een aantal filmpjes gekeken van Jessie Maya waarin ze budget proof make-up testte, op die manier wist ik van welke merken ik bepaalde producten kon halen.
Uiteindelijk heb ik concealer, foundation, mascara, nieuwe kwasten, blush en fixing spray gekocht. Dankzij de goede tips van Jessie en mijn lieve bestie kon ik het lekker budget proof houden!

Woensdag:
Overdag heb ik aan mijn onderzoek gewerkt en een work-out gedaan.
In de avond ging ik heeeeeerlijk uit eten met mijn schoonzusje. We hebben tapas gehad en het was echt heel lekker. Van te voren kregen we een broodplankje en zo’n broodplankje had ik nog nooit gezien! En de toetjes… hmmm zo lekker! Vooral de brownie was heerlijk. Ik ben echt dol op chocolade dus een brownie is eigenlijk altijd goed.

 

Donderdag:
Op donderdag ging ik in de ochtend een lange wandeling maken met mijn moeder en twee ponys en de twee honden. Het was echt een flink stuk en het tempo lag behoorlijk hoog dus het was uitputtend, maar wel heel leuk en gezellig.
In de middag gingen we naar de stad om even rond te kijken. En jawel, bij de bakkerij vonden we maracons! Ik kon me natuurlijk weer niet inhouden, dus ik liep met een bakje met 10 macarons de bakkerij uit, binnen no time waren ze allemaal al op. We zijn daarna nog naar één winkel geweest en toen terug naar de auto, en in de auto hebben we de laatste macaron opgegeten… oeps! Maar het is ook zo lekker!
Om vijf uur wat het weer tijd om te werken, ik zag er best een beetje tegenop omdat ik bang was dat ik het niet allemaal af zou krijgen als ik het in mijn eentje moest doen (twee weken terug waren we met z’n tweeën en vorige week was er al wat schoonmaakwerk voor me gedaan) maar volgens mij is het me allemaal gelukt. Dus dat was fijn.
Toen ik thuis kwam had mijn vriend gekookt, hutspot. Hmmm lekker! En als dessert hadden we nog een stukje paasgebak dat we van mijn ouders hadden gekregen. Het kwam van de zelfde bakker als de macarons en wauw, dat was lekker!

Vrijdag:
Vrijdag was natuurlijk goede vrijdag en hadden mijn vriend en ik lekker vrij. Veel heb ik hem echter niet gezien. Overdag ben ik zes uur lang bezig geweest met het voorbereiden van een belangrijk tentamen. Dat was zwaar werk hoor!
In de avond ging ik bij een goede vriendin van me langs, dat was heel gezellig! Ik had haar al weer even niet gezien dus het was leuk om even bij te kletsen. En we hebben de film ‘The Grand Budapest Hotel’ gekeken, ik vond ‘m erg leuk!

Zaterdag:
Overdag heb ik wederom gewerkt aan de voorbereiding van mijn tentamen. Wat een werk…
Aan het einde van de middag heb ik nog een work-out gedaan.
In de avond ging ik naar mijn beste vriend om samen de make up die we gekocht hadden te testen. Ik heb twee looks gemaakt. Een look voor bij mijn Huffelpuf kostuum en eentje voor bij een ander kostuum, een wat meer duister kostuum.Maar die look was eigenlijk meer meligheid dan dat het serieus bedoelt was.

 

 

Zondag:
Vandaag heb ik (alweer) gewerkt aan de voorbereiding voor mijn tentamen. Maar niet zolang als de twee dagen hiervoor. En nu doe ik lekker niks. Televisie kijken en bloggen.

Fijne zondag en fijne Paasdagen allemaal!

Advertentie

10 gedachten over “Weekoverzicht

    1. Jaa het was inderdaad leuk!! Tapas is echt een aanrader, vooral bij het restaurant ‘het zusje’, dat is niet het restaurant waar ik deze week geweest ben maar het is tot nu toe mijn favoriet. 🙂

      1. Ja hoor. Ik eet het eigenlijk nooit meer. Is best veel calorieën en de saus+gehakt en groente zijn toch het lekkerst :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s