Weekoverzicht

Oeps, deze week ben ik niet echt aan bloggen toegekomen, sorry daarvoor!

Maandag:
Tweede Paasdag gingen mijn vriend en ik naar Nijmegen om uit eten te gaan. We gingen iets eerder zodat we nog even konden winkelen, maar we hadden ons vergist… we dachten dat de winkels tot 18:00 uur open zouden zijn, dus we kwamen om 16:30 aan in de stad. Maarrrrr de winkels gingen om 17:00 al dicht… Maar toen zijn we maar wat eerder naar het restaurant geweest.
We hebben heerlijk gegeten. We begonnen met een schaaltje gefrituurde uienringen, daarna spareribs en als toetjes een heerlijke brownie met vanille-ijs en slagroom!
Oh ja en daarna ben ik nog met mijn schoonzusje naar Allegiant geweest, super gave film!

Dinsdag:
Na een heerlijke lange wandeling met mijn moeder, twee pony’s en de hondjes gingen mijn moeder en ik lekker naar het dorp om te winkelen. We kwamen nog een winkel tegen die macarons verkopen en daar konden we natuurlijk niet voorbij lopen! Mijn moeder had chocolade en Baileys en ik had zeezout-karamel (een van mijn favoriete smaken) en ook Baileys en ze waren zoooo lekker! Echt perfectie. Ze waren heel luchtig maar toch knapperig en de vulling was ontzettend romig en vol van smaak!
Bij de groenteboer haalden we een super lekkere salade met kerrie en appel en een bastognemouse, dat zou je niet echt verwachten bij een groenteboer maar het was errug lekker!
Verder kreeg ik nog een super mooi grijs blauwig jurkje van mijn moeder, zo lief!

Woensdag:
Ik weet niet meer wat ik woensdag gedaan heb, ongetwijfeld aan mijn onderzoek gewerkt. In de avond gingen we (alweer) uit eten. Dit keer met mijn ouders en broer bij een pannenkoeken restaurant. Ik had een Mexicaanse pannenkoek. Het klinkt misschien als een vreemde combi, gekruid gehakt op een pannenkoek, maar het was wel erg lekker! En het toetje… wauw! Heldro ijs, met aardbeienroom waar ook vodka in zat. Lekker!
Normaal gesproken gaan wij trouwens ook niet zo vaak uit eten… maar op het moment komt het steeds gewoon zo uit.

Donderdag:
Ook van donderdag weet ik niet meer zo goed wat ik gedaan heb… in de avond gewerkt, dat weet ik wel nog!

Vrijdag:
In de ochtend heb ik een vragenlijst afgenomen voor mijn onderzoek en in de middag heb ik de gegevens verwerkt. Komende week ga ik ze analyseren. Daarna heb ik de voortuin eens goed onder handen genomen, hieronder de voor en na foto’s (in die vierkante bak moeten nog bloemetjes komen).
’s Avonds heb ik met mijn beste vriend gewandeld, gezellig!

Zaterdag:
In de morgen stond er weer werk op het programma, ik moest voor iemand invallen.
’s Middags was ik een beetje chagrijnig, werk… stres… je kent het wel.
Maar dat bleef gelukkig niet hangen.
’s avonds ging ik wandelen met mijn schoonzusje.

Zondag:
Na lekker uitgeslapen te hebben ben ik naar een vriendin geweest om gezellig bij te kletsen en om de paardjes te poetsen.
Daarna zat ik zo vol met haar van de paarden dat ik meteen maar weer even verder ben gegaan in de tuin, vies was ik toch al.
Naderhand lekker gedoucht en mijn boek uitgelezen, ‘De Verborgen Universiteit – De Stad van de Alchemist’ door Natalie Koch. Echt een pracht boek. Het is een hele sterke fantasie serie van Nederlandse bodem.
Nu zit ik lekker mijn blogje te typen.
2016-04-03 13.31.03

 

 

Advertentie

Een gedachte over “Weekoverzicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s