Weekoverzicht

Dit was een drukke week! Niet dat ik per se elke dag veel te doen had, maar ik had op vrijdag een belangrijk tentamen dus dat maakte de week al een beetje stressig.
Maarrrrr omdat het dus tentamenweek was, had ik helemaal geen lessen op de HAN en de komende week dus ook niet omdat het dan nog tentamenweek is.
Gelukkig heb ik deze periode geen tentamens meer dus ik heb een week vrij om aan mijn onderzoek te werken.

Deze week ben ik elke dag bezig geweest met het voorbereiden van mijn tentamen. Het tentamen was een performancetoets. Dit hield in dat ik een gesprek moest voeren met een acteur alsof het een cliënt was. Ik moest er een behandelplan voor maken, het gesprek voeren en naderhand intercollegiaal voeren met twee docenten.
Het was een van mijn laatste twee tentamens, dus het was erg belangrijk. Het allerlaatste tentamen wat ik heb is mijn onderzoek.

Verder heb ik deze week weer gewoon gesport op maandag. Op dinsdag zijn mijn ouders in de avond op bezoek geweest, dat was erg gezellig!
Woensdag ben ik met mijn moeder weer gaan wandelen. Dat was echt heel leuk, we zijn behoorlijk ver geweest en hebben onderweg weer goed bij kunnen kletsen. Daarna zijn we nog even naar Duitsland geweest om wat boodschapjes te halen bij een van de grote supermarkten daar.
Donderdag was niet heel bijzonder.
Vrijdag was wel super super leuk!
In de ochtend had ik dus dat tentamen. Voor het eerst was ik met de auto naar school gegaan, dat ging prima! Mijn moeder was mee, want daarna zouden we door gaan naar Scheveningen.
Na het tentamen heb ik mijn moeder een rondleiding gegeven op school, het was leuk om samen door de school te lopen.
Daarna gingen we dus naar Scheveningen. In de middag hebben we een soepje met broodjes gegeten in een restaurantje aan de promenade. De soep was niet bijzonder. De broodjes waren wel lekker. Het waren mini-harde broodjes waar je zelf nog kruidenboter of aioli op kon smeren. We kregen niet alle broodjes op, maar de rest namen we mee voor de duiven en meeuwen buiten.
Ze hebben er van genoten, dat weet ik zeker! Op een gegeven moment zaten er drie duiven op mijn handen een broodje te eten. Daarna kwam er een vierde bij, maar dat werd te druk voor ze dus toen vlogen ze weg. Er zaten zoveel duiven en meeuwen om ons heen dat er nog mensen kwamen om foto’s van ons te maken, heel apart!

Na nog een rondje op de boulevard en de pier gelopen te hebben zijn we richting het Circustheater gegaan. Daar hebben we onze kaartjes opgehaald.
Toen we naar buiten liepen hadden we het er over dat we misschien wel bij Le Cirque wilde eten, het restaurant van het theater. De portier van het theater hoorde dat en hij heeft meteen een tafeltje voor ons geregeld!
We mochten binnen door het nog lege theater lopen, dat was heel bijzonder!
Het restaurant was super chique, de bediening was zo vriendelijk en het eten was verrukkelijk! Echt een aanrader!
Daarna was het tijd voor de musical Beauty and the Beast. Wauw.
Wauw.
Echt.
Het was fantastisch! Wat een prachtige voorstelling en een geweldige cast!
Ik heb inmiddels een aantal musicals gezien en deze is echt een van mijn favoriete! Ik denk dat hij op de tweede plaats staat na de Lion King.
En… mijn grote held Tony Neef speelde Lumière. Hij deed het zo goed!
Hij zette het personage zo leuk neer en hij kan zo goed zingen.
Fantastisch!
Naderhand heb ik hem nog even kunnen spreken en hij is ook echt ontzettend aardig.

Gisteren heb ik met Esra, haar vriend en mijn vriend gepooled. Ik was er echt heel slecht in maar het was wel heel gezellig!
Vandaag ben ik naar Zumba gegaan in de ochtend omdat ik morgenavond niet kan. Daarna gingen we naar de verjaardag van mijn schoonzusje en in de avond heb ik nog gewandeld.

En ohjaaa, ik heb mijn tentamen gehaald! 😀

 

 

 

Advertentie

3 gedachten over “Weekoverzicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s