Weekoverzicht

Weekoverzichttttt!

Maandag overdag heb ik een aantal dingen gedaan, geen idee meer wat precies… ik heb wel gewandeld met mijn schoonzus. Ohja en aan mijn onderzoek gewerkt.
Maandagavond had ik een bijeenkomst op het werk over hygiëne, we werken natuurlijk met voeding dus dat is wel belangrijk. Het was een bijeenkomst om de nodige zaken even op te frissen.

Op dinsdag heb ik weer gewandeld met mijn schoonzus, daarna aan mijn onderzoek gewerkt en in de middag ben ik naar mijn ouders gegaan. Daar heb ik met mijn moeder samen gemend met een van de pony’s. Dat was erg gezellig, het zonnetje scheen lekker dus het was super relaxt om zo met de pony en de wagen in het bos te rijden.

Woensdag was super leuk! In mijn eentje ben ik naar de Efteling geweest.
Op het station in Nijmegen heb ik een heerlijke warme chocolademelk met slagroom en karamelsiroop gedronken bij de Starbucks. Ze hadden speciale bekers, waarschijnlijk vanwege de lente, ik vond ze erg leuk!

2016-04-13 09.03.59

Het was echt super mooi in de Efteling. Er stonden zoveel mooie bloemen in bloei!
Ik heb het lekker rustig aan gedaan. Ik heb vooral lekker gekeken naar Raveleijn en op het terras gezeten bij het Wapen van Raveleijn.
Ik zal hieronder wat foto’s van die dag zetten.

2016-04-13 11.05.322016-04-13 11.21.372016-04-13 11.26.182016-04-13 11.48.102016-04-13 11.52.122016-04-13 15.06.262016-04-13 15.14.012016-04-13 13.04.42

Op donderdag heb ik aan mijn onderzoek gewerkt, wie had dat gedacht… haha.

Op vrijdag heb ik met twee lieve schrijfvriendinnetjes afgesproken in Nijmegen om samen te schrijven. Ik had ze al heel lang niet gezien en het was super gezellig! Eerst zaten we altijd bij de V&D maar dat kan nu natuurlijk niet meer… dat was wel even wennen hoor! We zijn bij de Dekkers vd Vegt gaan zitten. Dat is een grote boekhandel waar ze ook een gedeelte hebben met tafels waar je kan zitten om wat te drinken of te eten. Ik had een limonade met rozensmaak en een oreo-cheesecake met frambozen besteld. Het was zoooooo lekker! Ik ben alleen niet meer zo gewend aan frisdrank dus ik kreeg een beetje gevoelige tanden ervan.
In de avond zijn mijn vriend en ik uit eten gegaan om te vieren dat we op 11 april 9 jaar samen waren.
We zijn bij ons favoriete restaurant, Qke-leQ gaan eten en het was zoals altijd heerlijk en heel gezellig samen.

Zaterdag was een bijzondere dag, op zaterdag had ik mijn eerste Vuurshow training met het showteam waar ik sinds kort bij zit.
Het was echt leuk om de mensen weer te zien en te spreken, het is zo’n gezellige groep! En de training was gaaf!
Onderaan dit bericht zal ik een promofilmpje plaatsen van de vuurshow waarvoor we getraind hebben. Mijn taak hierbij is het ondersteunen en assisteren van de ruiters. Dus het zorgen voor de paarden, het aangeven en weer aannemen van dingen (die soms dus ook in brand staan).

Vandaag, zondag, ik het hele huis gepoetst en gestofzuigd. Wat een werk weer! Maar het huis is weer schoon.

 

(hier de link, mocht de mediaplayer op m’n blog heb niet doen)

 

 

Advertentie

3 gedachten over “Weekoverzicht

    1. Jaa ik ben echt benieuwd naar hoe het straks gaat als we het voor het ‘echie’ doen.
      Hihi thanks, ik kon het moment niet aan me voorbij laten gaan en heb zoveel foto’s van de pauw gemaakt voor ik eindelijk de juiste had.

      Jaa ik vind het nieuwe sprookje ook echt leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s