Welkom Terug

Zo, mijn laatst blog is alweer bijna 2 jaar geleden. Oeps!
De laatste weken, of misschien wel maanden, ben ik weer aan het denken geweest over het opnieuw oppakken van het bloggen.
Telkens had ik wel weer zin om wat te typen maar ontbrak het me aan tijd, energie of inspiratie.
De afgelopen periode was erg druk met werk en een droomreis naar Zuid-Afrika. Wie weet ga ik daar nog eens over schrijven.
Maar als ik dan eens een dag of wat vrij had, dan was ik vaak te moe om te schrijven en moest ik die tijd echt gebruiken om bij te komen.
Inmiddels heb ik sinds januari een werkritme gevonden waarbij ik voldoende tijd over houd, tijd die ik ook rustig wil besteden. Soms heb ik er een handje van om al mijn vrije dagen helemaal in te plannen met allerlei dingen. Leuke dingen hoor, absoluut. Maar wel dingen die weer veel energie vragen, waardoor ik voor andere dingen weer minder energie over houd. Best logisch, toch?

Maar vandaag had ik zowel tijd, energie als inspiratie, dus wat dit het perfecte moment om weer eens een blog te schrijven.
Ik wil sowieso mijn blog anders gaan benutten. Geen weekblogs meer, dat was eigenlijk maar saaie paginavulling. Want zo boeiend is het nou ook weer niet om over mijn leven te lezen.
Waar ik dan wel over wil schrijven? Dingen die mij bezighouden zoals psychologie, make up, lekker eten en body positivity. Om gewoon maar wat voorbeelden te noemen.

Ik ben benieuwd wat het gaat brengen!
Hopelijk zijn er mensen op het grote wereldwijde web die het interessant vinden om mee te lezen met mijn gedachtenspinsels.

Groetjes en tot snel!

dav
dav

 

Advertentie

3 gedachten over “Welkom Terug

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s