Elfia Arcen 2015

Eerder op mijn blog konden jullie al lezen dat LARP mijn nieuwe hobby is.
Op zondag 20-09-2015 was het dan eindelijk zover: mijn eerste event!
Voor het eerste ben ik in kostuum ergens heen geweest en wat was het leuk!

Elfia is een evenement waar allerlei verklede mensen naartoe komen en alle kostuums zijn zo mooi! En de mensen zijn ontzettend aardig en vriendelijk, als je iemand ziet met wie je graag op de foto wilt en je vraagt het aan ze, dan zeggen ze eigenlijk altijd ja en ze zijn altijd in voor een praatje.
Het was echt geweldig! Ik zou zo graag de tijd nog even terug draaien zodat ik er nog wat langer van zou kunnen genieten.

IMG-20150920-WA0007 IMG-20150920-WA0011 DSCN1906 DSCN1915

Advertentie

5 gedachten over “Elfia Arcen 2015

 1. Was dit je eerste event? Welkom in de wereld van Elfia! Ik kom al naar dat evenement vanaf de aller eerste keer, dus ik blijf het Elf Fantasy Fair noemen. Wat kan ik altijd genieten van die weekenden (ook Castle Fest). Het nadeel van de editie in Arcen is dat het in mijn favo reisseizoen valt. Dus ook dit jaar was ik niet in Arcen. Maar ik kijk al uit naar april voor de editie in Haarzuilens.

  Ik voel me daar altijd thuis. Door de jaren heen heb ik er ook veel vrienden gemaakt (die mooie mensen in kostuum), dus het is altijd een fijn weerzien. Leuk dat je genoten hebt. Precies zoals het hoort. Ik ben altijd in een roes de dagen na het evenement. Zo heerlijk. En ook fijn dat je dan lekker in je corset kan, zonder dat mensen er wat van moeten vinden 🙂

  1. Hee Sheila,

   Jaa dit was inderdaad mijn eerste keer naar Elfia. Ik heb me jaren voorgenomen om er heen te gaan, zelfs toen het inderdaad nog EFF heette. Maar ik ben nooit gegaan, daar heb ik nu best wel spijt van, haha. Maar eerst viel het altijd samen met Horse Event, en als paardenmeisje ging ik daar altijd heen. En Haarzuilens was voor mij altijd te ver weg. Maar nu niet meer want nu heb ik een rijbewijs.
   Ik vond het echt fantastisch in Arcen, het viel me echt op hoe vriendelijk iedereen was.
   Dus ik kan me ook wel voorstellen dat je je er helemaal thuis voelt want dat heb ik nu dus ook! Ik kan niet wachten tot de volgende.
   Haha jaa ik was ook een beetje in een roes de dagen erna, ik was zo happy hihi. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s