The Lion King

Het is misschien al langer bekend maar ik ben echt een grote fan van de musical The Lion King.
Het is een fantastische show met het prachtige Disney verhaal.
De musical heeft super mooie muziek, alle bekende nummers en deuntjes uit de film komen terug in de show, gespeeld door een live orkest en gezongen door getalenteerde acteurs.
Verder heeft Disney wel echt alles uit de kast getrokken voor het decor en de kostuums van de show die ongelofelijk mooi vormgegeven zijn!
Maar nu de echt de reden van dit bericht, vandaag kwam namelijk het geweldige nieuws dat The Lion King terug komt naar het Circustheater in Scheveningen!

thelionkingmusicalthecircleoflife
Bron: http://3.bp.blogspot.com/-YXiuF7K5u4w/UdYAn3_K_lI/AAAAAAAACsk/74p33dp3m1A/s1600/The+Lion+King+Musical+The+Circle+of+Life.jpg
Advertentie

6 gedachten over “The Lion King

 1. Ben jij ook zo blij dat hij weer komt??? Ik vind het zo geweldig! Ik moet er echt heen! Heb ‘m nu al heel wat keertjes gezien maar hij is zo geweldig! Kan alle liedjes meezingen! In Londen was ie ook geweldig!

  Je hebt echt talent voor leuke logjes schrijven 🙂 keep going!

  1. Haha dank je!
   Jaaa ik ben zo blij dat hij terug komt! Ik heb de show in Nederland 1x gezien en inmiddels 3x in Londen maar ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik kan inderdaad ook alles meezingen. 🙂 Fantastische show!

   1. Ach ik zou graag nog veel meer willen bijhouden, vroeger kon je alles loggen wat je wilde maar toen is er ’n keertje een dikke rel geweest over fotorechten bij andere royalty-bloggers en nu kun je alleen nog maar gratis Getty-foto’s en rechtenvrije foto’s gebruiken. Er moeten maar net foto’s zijn die je mag gebruiken! Dat is erg balen 😦 want van veel dingen, zoals de Nederlandse royals, zijn er geen beschikbare foto’s dus daar kun je dan alweer bijna niet over schrijven…

    Soldaat van Oranje de Musical is ook echt vrij awesome. Maar Lion King spant de kroon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s