Weekoverzicht

Zondag betekent weekoverzicht!

Over maandag heb ik niet zo heel veel te zeggen, overdag school, in de avond aten we bij onze schoonbroer en zijn vriendin en daarna hebben mijn schoonzus en ik samen een stukje gewandeld.

Op dinsdag heb ik een paar uur geobserveerd bij mijn onderzoeksplek en de observatie uitgewerkt. Observeren is altijd erg intensief dus dat was best wel vermoeiend. In de avond heb ik weer een stukje gewandeld.

Woensdag had ik weer een bijeenkomst op school over het afstudeeronderzoek. Toen raakte ik pas echt in de stress. Op maandag begon ik al een beetje gestrest te raken over mijn onderzoek maar op woensdag werd het pas echt erg. Het kwam er op neer dat ik gewoon geen keuze kon maken over welke onderzoeksmethode ik nog meer zou gebruiken behalve de observaties. Stress, stress en nog meer stress. Uiteindelijk heb ik toch een keuze kunnen maken, maar het was even druk hoor!

Op donderdag heb ik weer flink aan mijn onderzoek gewerkt en daarna heb ik samen met mijn beste vriend aan onze outfits voor Elfia Haarzuilens 2016 gewerkt. Hij gaat als de March Hare en ik als Mad Hatter. Ik zal een foto toevoegen van de hoed waaraan ik gewerkt heb.

2016-03-17 14.54.45

Op vrijdag  ben ik weer gaan observeren bij de organisatie waar ik onderzoek doe. Deze observatie duurde langer dan die van dinsdag dus dat was echt super vermoeiend. Je bent de hele tijd aan het kijken, aan het opletten en streepjes aan het zetten.
Toen ik om 16:00 uur klaar was met observeren zat mijn dag en nog niet op. In de avond kwam een vriendin van me langs die dezelfde opleiding heeft gedaan als ik en die me heeft geholpen met oefenen voor een tentamen die ik over een paar weken heb, super fijn dat ze daar tijd voor heeft kunnen maken!

Zaterdagochtend heb ik een lang stuk gewandeld met mijn moeder, twee pony’s en twee honden. Dat was een gezellige boel! We hadden best wel ver gewandeld dus aan het einde was ik blij dat ik weer even kon zitten, haha.
In de middag heb ik het huishouden gedaan en heb ik de zolder opgeruimd.
In de avond keek ik een documentair op Netflix, ‘Being Elmo: A Puppeteer’s Journey’. Een hele leuke docu over de man die Elmo speelt in Sesamstraat. Echt een aanrader. Een hele fijne, rustige, leuke docu.

Op zondag zijn we op bezoek geweest bij mijn andere schoonbroer en zijn vriendin. We hadden ze al een tijdje niet gezien dus het was leuk om er weer eens te zijn en het was erg gezellig!
Zo dat was mijn week weer, ik hoop dat jullie een leuke week hebben gehad!

Advertentie

2 gedachten over “Weekoverzicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s