Liebster award!

Image

Tja, na voor de derde keer min of meer ‘ge-tagd’ te zijn voor de liebster-award, zal ik er toch maar eens aan beginnen.
Liebster Award? Geen idee waar de naam vandaan komt maar het idee is zeg maar dat je eerst 11 random feitjes over jezelf schrijft en daarna nog 11 vragen beantwoord van de blogger die je getagd heeft. Nu waren dat er drie bij mij dus ik heb gewoon de leukste gekozen. De vragen zijn afkomstig van de blog http://zosimpelisdangeluk.wordpress.com/ al geloof ik dat ze de vragen ook weer van een ander blog heeft… 🙂

11 vage, random feitjes over mij:
1. Ik ben een groot fan van Disney (vooral de Lion King <3).
2. Ik vind tattoeages laten zetten erg verslavend. Ik heb er nu pas een, maar ik heb zo het vermoeden dat er nog meer gaan komen! Het is heel vreemd. Het gevoel als je een getatoeëerd wordt is niet echt comfortabel of zo. Maar toch, als je dan naar buiten loopt met een mooie afbeelding op je lichaam, dan neem je pijn voor lief. Na het laten zetten van mijn eerste tatoeage kon ik er de volgende dagen alleen maar naar kijken… ik moest er steeds naar kijken.
3. Volgend op mijn vorige feitje, mijn tattoo komt uit een tekst van Boyzone. Het nummer heet Gave it al Away en de clip is ontzettend emotioneel. De jongens hebben de clip opgedragen aan hun overleden bandlid Stephen Gately.
4. Mijn favoriete dieren zijn katten, paarden, zebra’s en giraffen.
5. Ik houd van achtbanen! Hoe hoger en sneller hoe beter!
6. Ik ben niet goed in het lid zijn van een sportclub. Het eerste half jaar vind ik het super leuk en heb ik er altijd heel veel zin in om te gaan. Maar daarna gaat het me vervelen en wil ik wat nieuws. Al is paardrijden wel een uitzondering, dat blijft leuk. Momenteel doe ik aan Insanity. Ik ben al 3 maanden bezig en het begint me langzaamaan te vervelen maar ik wil er graag mee door gaan…
7. English Breakfast vind ik geweldig! Maar niet als ontbijt… lunch misschien. En dan zonder de ‘black pudding’ want dat smaakt echt een beetje vreemd. Maar met vooral heel veel witte bonen in tomatensaus!
8. Hoewel is ze bijna nooit draag ben ik echt dol op jurkjes! Ik vind het alleen vaak zo’n gedoe… Op de fiets vind ik het onhandig en in de winter is het te koud…
9. Op hakken kan ik nog steeds niet lopen… Met kerst wil ik voor het eerst echte hakken aan doen dus ik mag nog flink gaan oefenen.
10. Ik vind het nog steeds leuk om met lego te ‘spelen’. Vooral met Harry Potter lego…
11. En als we het toch over speelgoed hebben… Ik heb laatst Grand Champion paarden gekocht op marktplaats. Super leuk! En knuffels vind ik ook leuk… mijn vriend vind het iets minder denk ik zo…

De antwoorden op de vragen:
1. Wat vind je jouw beste eigenschap als persoon?
Ik vind het altijd ongemakkelijk om zoiets over jezelf te zeggen… maar als ik iets moet opnoemen dan zal het mijn doorzettingsvermogen zijn. Ik laat me niet snel klein krijgen en geef niet snel op. Het kan soms ook een nadeel zijn… soms moet je weten waar je grenzen zijn en ik ga daar nog wel eens overheen.

2. Wat vind je het mooiste lichaamsdeel aan jezelf?
Haha oh jee… deze vraag dan… Eh… ik denk mijn onderarm. De arm waar mijn tattoo op staat.

3. Wat zou je graag aan jezelf veranderen?
Ik zou best iets slanker en gespierder willen zijn… verder is er denk ik niet echt iets dat ik zou veranderen. Al zou het wel top zijn als ik geen lenzen meer nodig zou hebben…

4. Wat zou je graag aan de wereld veranderen?
Vrede voor iedereen, uiteraard. En dat iedereen beter en liever omgaat met dieren. Zij lijden omdat de mensen zich boven hen verheven voelen… Dieren verdienen een betere behandeling.

5. Wat lijkt jou een droomjob?
Het lijkt me echt super mooi om in Afrika wilde dieren op te vangen die door menselijk toedoen verweesd zijn of door mensen zijn verwond. Dit lijkt me echt prachtig en dankbaar werk… Of dierenarts lijkt me ook heel mooi. Alleen kan ik echt niet tegen bloed… dus houd ik het maar bij psychologie…

6. Hoe belangrijk is je uiterlijk voor je?
Dat verschilt. De ene dag kan het me niet heel veel boeien. Ik zorg natuurlijk wel dat mijn haar een beetje zit en dat ik geen lelijke zwarte strepen onder mijn ogen heb of zo. Maar op andere dagen kan ik me lekker opdoffen voor de spiegel. En al helemaal als ik ergens bijzonders heen ga of iets leuks ga doen. Dan trek ik alles uit de kast om er goed verzorgd uit te zien.

7. Wat is jouw favoriete feestdag en waarom?
Kerst, sowieso. Vooral ook omdat kerst meer dan één dag duurt. Daarnaast vind ik het altijd super gezellig en knus om met de mensen waar je omgeeft samen te zijn. Ook houd ik van kerstversieringen en kerstbomen en het lekkere eten met kerst.

8. Wat wil je in dit leven nog graag leren?Ook hier zou ik graag verwijzen naar mijn tattoo: I will learn to live before I die.

9. Wat is het geheim/betekenis achter je blognaam?
Er is geen geheim. Ik voelde me gewoon geïnspireerd door de Efteling en Anton Pieck. Dat is het.

10. Wat vind je het leukst aan bloggen?
Lastig… ik ben nog een beetje zoekende in het ‘bloggen’. Ik zou graag weer wat meer willen gaan bloggen maar ik vind het vaak lastig te bedenken waarover…

11. Welke geur doet jou denken aan je jeugd?
Heel stom misschien maar er is een bepaalde geur luchtverfrisser die mijn ouders altijd in de kamer hadden hangen. Als ik die geur ruik denk ik altijd terug aan de dagen dat ik daar op de bank heb zitten spelen op mijn gameboy. Ow en de geur van paarden. Dat doet met ook aan mijn jeugd denken gezien ik met paarden ben opgegroeit.

Mijn vragen voor de volgende:
1. Wie is je favoriete artiest?
2. CD’s of downloads en waarom?
3. Aan welk parfum heb je de meeste herinneringen?
4. Welk nummer geeft jou hét kerstgevoel?
5. Welk seizoen vind je het leukst en waarom juist dat seizoen?
6. Hoe hoop jij jezelf over tien jaar te zien?
7. Hoe zou je beste vriend/vriendin jou in vijf woorden beschrijven?
8. Met welk dier zou jij je het best kunnen identificeren en waarom?
9. Wat is je grappigste herinnering?
10. Wat zou je naam zijn als je een jongen/meisje was?
11. Boek of film? (en waarom?)

Ik ben niet zo goed in het taggen van mensen, dus bij deze is iedereen die zich geroepen voelt om de vragen in te vullen ge-taged!

Advertentie

2 gedachten over “Liebster award!

  1. Ow die vragen wil ik binnenkort wel eens beantwoorden hoor 😀 En ik ben nu heel nieuwsgierig naar je tattoo 😉 Misschien juist wel omdat ik er ook 3 heb (ja idd verslavend hahahaha)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s